Инфрачервено отоплително фолио HeatLife

Един от най-икономичните варианти за инфрачервено отопление, HEAT LIFE 220/240 е универсалното отоплително фолио.

Инфрачервено отоплително фолио HEAT LIFE 220/240 е най-универсалния вариант за инфрачервено отопление в света. Фолиото може да монтира под всички видове подови настилки по тавани и стени. Фолиото е изключително устойчиво на механични повреди и влага. Инсталираната мощност на HEAT LIFE 220/240 е 240 Вт/м2, а консумацията е от 10 до 40 Вт/м2 на час.

Основен предмет на дейност на фирма „ИКОНОДОМ ЕООД“ са дистрибутирането, продажбата и монтажът на най-здравословното и икономично отопление и една от най-съвременните отоплителни технологии. На следващите снимки  от един от нашите обекти може да видите основните етапи на монтажа на инфрачервеното отоплително фолио.

 Монтаж на инфрачервено подово отопление

montaj na podovo

 

 

 

Инфрачервено подово отопление – Австрия

 

AHT_Mat

Спестявате пари с помощта на уникалната технология!

АНТ системата за подово отопление, базирана на новата технология за отопление с ленти от аморфен метал, има значителни предимства спрямо всички други системи за подово отопление!

Дори само повишеният комфорт е достатъчна причина да инвестирате в закупуването на АНТ подова система за отопление. Но нашата нова система за подово отопление ви помага да спестите пари.

С инфрачервеното подово отопление представено от Иконодом, комфортът за топлина се чувства при по-ниски температури, защото отопляването започва от пода към тавана, спрямо конвенционалните системи за отопление. Необходимостта от по-ниски температури води до по-ниска консумация на енергия, а от там и до по-ниски сметки за отопление.

С АНТ подово инфрачервено отопление от Иконодом спестяването/икономията започва още със закупуването на отоплителните рогозки. Не само, че нашата система за отопление струва по-малко за придобиване и инсталация, спрямо другите на пазара, но е и с доказано по-ниски разходи при работа.

Открийте комфорта, усещането за топлина и се възползвайте от ефективността на лъчистото подово отопление от Иконодом.